Böcker‎ > ‎Egen utgivning‎ > ‎

Torsdagarna med Zazzi

Torsdagarna med Zazzi
Filosofi, känsla och kärlek till mat

- Filosofi, känsla och kärlek till mat och liv är mina ledord, säger Alexandra Zazzi, känd som kokboksförfattare, matkrönikör i GP, Göteborgs Posten, och TV-profil. I Torsdagarna med Zazzi har Alexandra valt att ta med recept och frågeställningar som många frågat efter, men inte bara recept, utan även berättelser ur vardagen med svar som andas känsla för livsglädje och insikt om kvalitet runt måltiden och i livet.

Boken tar upp olika torsdagar, vilken torsdag som helst, en torsdag i Italien, grillat en torsdag, en medveten torsdag, torsdagsrisotto osv. Men här finns mycket annat som tips om prylar i köket, en liten lökskola, förbjudna laster…
Torsdagarna med Zazzi är läsvärd, från början till slutet. Den ger krydda åt
tillvaron.

Passion för mat

År 2006 fick Alexandra Zazzi frågan om hon ville ta över Dan Lexös matfrågespalt i GP. Lexö hade skrivit spalten i nästan tio år och kände sig mogen att pröva på nya utmaningar.

Alexandra berättar: ”´Dante´, som den lilla spjuvern kallas bland oss kockar, är för mig en förebild, en mycket kunnig företagare och en vansinnigt god vän. Det kändes som en ära och en utmaning att få ta över Göteborgarnas frågor. Denna bok är en samling omarbetade krönikor från mitt första år som skribent. Jag har valt att ta med recept och frågeställningar som många läsare har frågat efter, men inte bara recept, utan även svar med en känsla för livsglädje och kvalitet runt måltiden och i livet.”

Vid Bok- och biblioteksmässan har Alexandra Zazzi medverkat som moderator på Kockteaterns scen på Mat- och trädgårdsavdelningen.

Ovanstående bok finns där böcker säljs, se Köpa böcker
För mer information: rolf.ellnebrand@columbusforlag.se.

För återförsäljare: 
Kundmottagning, lager och distribution via Förlagssystem, ordertelefon 08-6579500, fax 08-6571995, epost order@forlagssystem.se.

BOKFAKTA
Titel: Torsdagarna med Zazzi – Filosofi, känsla och kärlek till mat
Författare: Alexandra Zazzi
Omfång 80 sidor. Mjukband, illustrerad
Format 200 x 200 mm
ISBN 978-91-856-1707-4
Förlag: Columbus Förlag i samarbete med tidningen GP.
Utkom år 2008.
Order, lager och distribution via Förlagssystem.